Αρχική Σελίδα

Guangzhou City Ming Tian Wei Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Co. μηχανημάτων Ming Tian Wei πόλεων Guangzhou, ΕΠΕ.

 

KOMTIOU καθιερώθηκε τον Ιούλιο το 2000 που βρίσκεται σε Guangzhou. Αυτή τη στιγμή, είμαστε κύριοι ενός καταστήματος, μιας αποθήκης εμπορευμάτων και ενός γραφείου καθώς επίσης και μιας επαγγελματικής ομάδας για την αγορά, την πώληση, τη συσκευασία, τη ναυτιλία και την υπηρεσία μεταπώλησης.

 

Για να ανασκάψουμε και να αναπτύξουμε την ικανότητα και τα ταλέντα, έχουμε την κανονική και ανώμαλη κατάρτιση και τη διανομή για τα προϊόντα, την αποστολή, το εξωτερικό εμπόριο, τους ξένους πολιτισμούς, την εθιμοτυπία, κ.λπ. Επιπλέον, συμμετέχουμε στις εκθέσεις και τους πελάτες επίσκεψης για να κάνουμε σε διάφορες χώρες την επικοινωνία.

 

Τα κύρια προϊόντα μας είναι υδραυλικά ανταλλακτικά εκσκαφέων, υδραυλική κύρια αντλία, μηχανή ταλάντευσης, μηχανή ταξιδιού, Υ των τελικών γαιδάρων Drive, Υ των γαιδάρων συσκευών ταλάντευσης, κιβώτιο ταχυτήτων ταλάντευσης, κιβώτιο ταχυτήτων ταξιδιού, εργαλεία, ρυθμιστές, ανακουφιστική βαλβίδα, μηχανή ανεμιστήρων και άλλα υδραυλικά στοιχεία με τη γνήσια και aftermarket ποιότητα. Μέχρι τώρα, τα προϊόντα μας απολαμβάνουν μια υψηλή φήμη και έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές, διαδίδοντας παντού τη Μέση Ανατολή, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Αφρική, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, την Ευρώπη και την Ωκεανία με το εμπορικό σήμα του «KOMTIOU» που επευφημούνται ευρέως από τους ξένους πελάτες.

 

Στο μέλλον, για να ασκήσετε τον πολιτισμό επιχείρησής μας «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ το ΑΥΡΙΟ», θα προσπαθήσουμε να μάθουμε περισσότερη επαγγελματική γνώση για τα μέρη μηχανημάτων και να αυξήσουμε την προμήθεια και την εμπειρία πωλήσεών μας για να παρέχουμε στους πελάτες τα καλύτερα προϊόντα και τις υπηρεσίες! Αυτό που είναι περισσότερος, εμείς θα αφιερώσει για να αναπτύξει ένα ευρύτερο επιχειρησιακό διάστημα βασίζει μαζί στις μακροπρόθεσμες, φιλικές, αμοιβαία ευεργετικές και win-win επιχειρησιακές σχέσεις.

 

 

Κίνα Guangzhou City Ming Tian Wei Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

 

 

Κίνα Guangzhou City Ming Tian Wei Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

 

 

 

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Μετά από περισσότερο από 20 έτη εμπειρίας και ανάπτυξης που συσσωρεύονται στη βιομηχανία μηχανημάτων κατασκευής,

 

εμμένουμε πάντα στην πίστη και ιδανικός, κάνετε μόνο την υψηλή ποιότητα και το υψηλό σημείο.

 

Στο σύνθετο χαοτικό περιβάλλον προϊόντων αγοράς, παρά όλες τις πτυχές του ανταγωνισμού,

 

εμείς κατάλληλα προϊόντα cOem υψηλών σημείων για τους πελάτες.

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : KOMTIOU

Αριθμός Υπαλλήλων : 10~30

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-3000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2000

Εξαγωγή pc : 80% - 90%