Αρχική Σελίδα

Guangzhou City Ming Tian Wei Machinery Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Αναθεωρήσεις πελατών
Doris, καλές ειδήσεις, πήρα την αντλία από την επιχείρηση φορτίου, ευχαριστίες πάλι για τη μεγάλες υπηρεσία και τη συνέχιση.

—— Δαβίδ

Γεια Doris, έλαβα τελικά τη συσκευασία, σας ευχαριστώ πάρα πολύ, θα την αγοράσω πάλι.

—— Tsuyoshi Katsuki

Ι " ll το στείλετε με την επόμενη πληρωμή μου, αυτό δεν είναι η τελική επιχείρησή μας, θα συνεχίσει τα έτη. Θα σας δώσω τη μεγάλη διαταγή πολύ σύντομα.

—— Dissanayake

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  KOMTIOU καθιερώθηκε τον Ιούλιο του 2000 που βρίσκεται σε Guangzhou. Αυτή τη στιγμή, είμαστε κύριοι ενός καταστήματος, μιας αποθήκης εμπορευμάτων και ενός γραφείου καθώς επίσης και μιας επαγγελματικής ομάδας για την αγορά, την πώληση, τη συσκευασία, τη ναυτιλία και την υπηρεσία μεταπώλησης.

   

  Για να ανασκάψουμε και να αναπτύξουμε την ικανότητα και τα ταλέντα, έχουμε την κανονική και ανώμαλη κατάρτιση και τη διανομή για τα προϊόντα, την αποστολή, το εξωτερικό εμπόριο, τους ξένους πολιτισμούς, την εθιμοτυπία, κ.λπ. Επιπλέον, συμμετέχουμε στις εκθέσεις και τους πελάτες επίσκεψης για να κάνουμε σε διάφορες χώρες την επικοινωνία.

   

  Τα κύρια προϊόντα μας είναι υδραυλικά ανταλλακτικά εκσκαφέων, υδραυλική κύρια αντλία, μηχανή ταλάντευσης, μηχανή ταξιδιού, Υ των τελικών γαιδάρων Drive, Υ των γαιδάρων συσκευών ταλάντευσης, κιβώτιο ταχυτήτων ταλάντευσης, κιβώτιο ταχυτήτων ταξιδιού, εργαλεία, ρυθμιστές, ανακουφιστική βαλβίδα, μηχανή ανεμιστήρων και άλλα υδραυλικά στοιχεία με τη γνήσια και aftermarket ποιότητα. Μέχρι τώρα, τα προϊόντα μας απολαμβάνουν μια υψηλή φήμη και έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές, διαδίδοντας παντού τη Μέση Ανατολή, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Αφρική, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, την Ευρώπη και την Ωκεανία με το εμπορικό σήμα του «KOMTIOU» που επευφημούνται ευρέως από τους ξένους πελάτες.

   

  Στο μέλλον, για να ασκήσετε τον πολιτισμό επιχείρησής μας «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ το ΑΥΡΙΟ», θα προσπαθήσουμε να μάθουμε περισσότερη επαγγελματική γνώση για τα μέρη μηχανημάτων και να αυξήσουμε την προμήθεια και την εμπειρία πωλήσεών μας για να παρέχουμε στους πελάτες τα καλύτερα προϊόντα και τις υπηρεσίες! Αυτό που είναι περισσότερος, εμείς θα αφιερώσει για να αναπτύξει ένα ευρύτερο επιχειρησιακό διάστημα βασίζει μαζί στις μακροπρόθεσμες, φιλικές, αμοιβαία ευεργετικές και win-win επιχειρησιακές σχέσεις.

   

  Guangzhou City Ming Tian Wei Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Guangzhou City Ming Tian Wei Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  Guangzhou City Ming Tian Wei Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

   

   

  Guangzhou City Ming Tian Wei Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

   

   

   

  Guangzhou City Ming Tian Wei Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

   

   

  Guangzhou City Ming Tian Wei Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou City Ming Tian Wei Machinery Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Doris

Τηλ.:: +86 13660263913

Φαξ: 86-20-32233879

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)